Новини

Държавно първенство по Dry tooling катерене, 13.12.2015г., Боянски водопад, Витоша
14 декември 2015

РЕЗУЛТАТИ

Снимки от състезанието:


Така изглеждаше Боянския водопад вчера. Състезанието се проведе на скалите вдясно от водопада и както и миналата година, беше изцяло Dry 


Николай Петков е винаги на линия, когато става дума за катерене. Със скалите на Боянския водопад го свързва особена любов - той е авторът на повечето скални маршрути на този обект. 


Илиян остана този път на 6-то място. 


Дойчин Боянов - 5-то място. 


Отдавна не бяхме виждали Жоро Андонов на състезание. Но това явно не се отразява на добрата му форма - остана само една хватка под Фиката и 4-то място за него.

 
Фиката - представител на силния отбор на НСА, който спечели 3 медала. Трето място за Фикрет.


Косьо Локмаджиев - 2-ро място


Минчо Петков - поредна шампионска титла. Минчо е в страхотна форма и ще очакваме от него добро представяне в предстоящите световни купи по ледено катерене в края на януари. 


Ива Цанкова - 2-ро място при жените.


Радка Петкова отдавна няма конкуренция сред жените, а и сред мъжете трудно се намира. Ако имаше общо класиране в това състезание, Радка щеше да е на второ място - след своя брат! 


Радка Петкова и Ива Цанкова - 1-во и 2-ро място при жените


Победителите при мъжете, наградени от главния съдия Георги Пенев. Благодарности към него и Станимир Желязков - съдията - откривател и автор на снимките, както и на целия екип, подготовил и провел състезанието. Благодарности и на спонсорите на състезанието - The North Face и Пик3000 , които осигуриха награди за победителите.

Повече снимки от Станимир Желязков може да видите ТУК


София 1142, бул. "Васил Левски" 75
тел./факс (+359 2) 930 05 32; e-mail: office@bfka.org
Булстат 121213771, банкова сметка: Райфайзенбанк,
IBAN - BG86RZBB91551001950421, BIC - RZBBBGSF