Българският алпинист Атанас Скатов към Еверест

Актуална информация от БФКА, само за четене

Модератор: Dora Marinova

Българският алпинист Атанас Скатов към Еверест

Мнениеот doctor » Пет Апр 25, 2014 12:33 pm

Здравейте,

не знам защо за пореден път в България се игнорира важна информация и то от такава организация като БФКА.
Др. Атанас Скатов се бори от 6. Април тази година с изкачването на най-високия връх на планетата Еверест и вие пишете тук за чествания от смъртта на Христо Проданов, на който Наско посвети експедицията си, а никъде дори не споменавате за Наско!!!! Защо?
Преди да замине, Наско изпрати проекта си, ПЪРВИЯТ В СВЕТА ВЕГАН И БЕЗ ИЗКУСТВЕН КИСЛОРОД НА ЕВЕРЕСТ, на вашия председател, който вместо да окаже подкрепа показа само завист. Аз живея в чужбина и много бих се радвала, тези като типично български черти завист, омаловажаване на успехите на другите и т.н. престанат да бъдат толкова типчни за нас, българите. И после се чудим, защо младите надарени и умни хора избягаха от България.
Наско организира, подготви и финансира своята експедиция напълно сам, без подкрепата на БФКА, за съжаление, не че той не го искаше. А сега дори не заслужава и моралната ви подкрепа ли? Той е напълно сам в своята експедиция, без лекар, без водач, без колега, без интернет и т.н. Сам, със своята безкрайна смелост, вътршна сила и душевна чистота. Нима не е достоен пример за възхищение?
Наско прославя не само себе си, но и родината си България и родния си Сливен.

Надявам се да получа индиректен отговор чрез вашите действия и че моралът и спортсменството, както и родолюбието ще вземат превес.
Нека му пожелаем да се върне жив и здрав и да опише и това свое пътешествие, успехът му е вече на лице, той е там и се бори!!!!!
doctor
 
Мнения: 1
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 12:01 pm

Назад към Съобщения на БФКА

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron